Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові рецидивіст поранив ножем жінку

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до ножового поранення жінки. Про це повідомили 26 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

25 вересня, близько 13.00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Джерельній було поранено жінку. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб Шевченківського відділу поліції.

Правоохоронці встановили особу потерпілої – 39-річної львів’янки, яку було госпіталізовано з "проникаючим ножовим пораненням поперекової ділянки". Також було встановлено особу зловмисника - ним виявися раніше судимий 63-річний житель Львова. Знаряддя скоєння злочину (ніж) поліцейські у нього вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ