Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

​У Львові розслідують кримінальне провадження за фактом вибуху в розважальному центрі «Leoland»

​У Львові поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом вибуху, що стався під час розважального хімічного досліду. Про це повідомили в поліції Львівщини.

Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримали троє дітей та аніматор.

Як встановили правоохоронці, увечері 17 серпня о у приміщенні одного з львівських спортивно-розважальних комплексів під час хімічного досліду, який проводив аніматор, вибухнула колба з сухим льодом.

Внаслідок події травмувались четверо осіб: троє відвідувачів - двоє 9-річних хлопчиків, 10-річна дівчинка, а також 32-річний аніматор. Вони були доставлені у лікарню.

За цим фактом слідчі Львівського районного управління поліції № 2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ