Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові шахраї начебто збирають пожертви для поранених повстанців

Звернення Студентського Братства Львівщини до громади Львова та області

"Дорогі львів’яни та всі охочі допомогти постраждалим на Майдані!

Цього тижня до львівських лікарень привезли чимало поранених учасників протесту. Їх одразу забезпечили ліками та речами першої необхідності. До них постійно навідуються волонтери, які консультуються з лікарями і купують потрібні ліки, речі, продукти. Кошти для лікування перераховують на відповідні банківські рахунки. Скриньки для збору готівки знаходяться в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11).

Вчора ми отримали інформацію, що в різних районах Львова бачили молодих людей, які збирали пожертви для постраждалих у Києві.

Студентське Братство Львівщини офіційно заявляє: жодних збірок для допомоги постраждалим та їхніх родин наша організація не проводить! Будь-яку грошову допомогу ми приймаємо тільки переказом на наш рахунок.

Звертаємося до мешканців міста й області: будьте пильними! Перевіряйте, хто і для чого збирає гроші на вулицях міста, адже вашим бажанням допомогти можуть спекулювати різні аферисти і шахраї. Телефонуйте їхнім координаторам. Повідомляйте про місця збору коштів та організації, які цим займаються, активістів львівської самооборони, членів Студентського Братства або на гарячу лінію міста.

Пам’ятаймо, що допомога постраждалим потрібна не лише сьогодні. Вони потребуватимуть нашої підтримки і через тиждень, і через місяць, а деякі навіть постійно. Тому думаймо, кому і для яких потреб ми даємо чи перераховуємо наші кошти.

Контактний тел. Студентського Братства Львівщини (032) 297-51-36".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ