Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартувала шкільна футзальна ліга

У вівторок, 14 листопада, стартував перший відбірний етап шкільної футзальної ліги Львова.

Масштабні футзальні змагання серед школярів відбудуться у кілька етапів і завершаться наступного року. Організаторами заходу виступили комітет дитячо-юнацького футзалу АФЛ, а також українська академія лідерства. Змагання відбудуться також за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

«Шкільна футзальна ліга – це соціальний проект, який направлений на популяризацію та подальший розвиток дитячо-юнацького футзалу на Львівщині. – каже Ростислав Капітанець, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ. – Метою ліги є організація дозвілля школярів та стимул їх до занять спортом».

Сьогодні, 14 листопада, у спорткомплексі «Електрон» відбулися поєдинки серед шкіл шевченківського району. Найкраще виступила ЗОШ №99, яка і стала переможцем зональних змагань. З 18 по 19 листопада відбудуться змагання серед школярів сихівського району (палац спорту «Галичина»), 28 листопада – личаківського району, 6-7 грудня – залізничного району, 11-12 грудня – франківського району, а 13-14 грудня – галицького району.  

Фінальний етап змагань запланований на лютий-березень 2018 року.      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ