Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові стартувала всеукраїнська дизайн-конференція

Сьогодні, 5 жовтня, у Львові вдруге відбувається всеукраїнська дизайн-конференція «Дизаріум». Подія стала майданчиком, який об’єднав дизайнерів зі всієї України та світу. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Учасників конференції привітав міський голова Андрій Садовий.  «Як би не було складно, які б не були перепони в житті, ніколи не здавайтесь. Ставте найамбітніші цілі та досягайте їх»,  — сказав міський голова Андрій Садовий.

Також мер Львова розповів, як у місті функціонує екосистема людяності UNBROKEN, де надають увесь комплекс найсучаснішої допомоги – від операцій, лікування і протезування, до повноцінної реабілітації і повернення до активного життя. А також розповів про нові проєкти екосистеми, над якими працюють спільно з різними іноземними партнерами.

Нагадаємо, конференція триває на локації !FESTRepublic. Участь — безоплатна. Долучитися можна офлайн, за умови реєстрації, та онлайн  – на платформі CASES.

Головна ідея заходу — підкреслити значення колективних зусиль для розвитку креативної екосистеми України. Цьогорічна тема конференції — «Спільність». Організатори впевнені, що завдяки згуртованості та взаємопідтримці можна створити стійке середовище для новаторських ініціатив. Цей підхід сприятиме як розвитку української дизайн-індустрії, так і посиленню позицій України на міжнародній креативній платформі.

Програма включає три сцени з виступами експертів, дискусіями та нетворкінгом.

Учасники мають змогу долучатися до виступів експертів та брати участь у мережевих заходах, що сприятиме налагодженню нових професійних зв’язків й обміну досвідом

Додамо, на конференції виступають ключові лідери у сфері дизайну, маркетингу та креативних індустрій. Серед спікерів — Андрій Федорів, засновник і CEO Fedoriv Group, один із провідних маркетологів України, Паша Вржещ, співзасновник і креативний директор Banda Agency, Наталія Фільварова, лідерка UXR в Google, Володимир Смирнов, дизайн-директор Spiilka Design Büro, Дмитро Растворцев, український шрифтовий дизайнер, Костя Шнайдер, креативний директор Publicis Groupe Ukraine & Czech Republic + Saatchi & Saatchi Ukraine, а також Стефан Заґмайстер, один із найвпливовіших графічних дизайнерів світу, який виступить наживо у Львові.

Подія реалізується простором дизайну Pixlab з мережі ТВОРИ! в межах реалізації титулу «Львів — Молодіжна столиця Європи 2025» спільно з Львівською міською радою за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW. Співорганізатором конференції є CASES, соціальна мережа та EdTech-платформа для креативних індустрій. Подія відбувається також за підтримки: Excited!, MacPaw, Headway, Eleks, Railsware, Qubstudio, and action, Offgrid, Cieden, Rist Production, Dose of Culture, ArtHuss, Alterra Group тощо.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ