Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартували перші турніри спортивних шкільних ліг

Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
1/3
Сьогодні у Львові розпочались районні етапи шкільних ліг. Першою грою-змаганням серед учнів стане турнір з волейболу серед команд шкіл №95 (Кашалоти) та №96 (Горбаті кити).

"Ми створили цей проєкт для того, щоб школярі розвивались в плані спорту. Ми вже запланували провести 240 ігор на відбірковому районному етапі з волейболу, баскетболу, та футзалу. Впевнені, що все пройде весело, цікаво та динамічно, і на фіналі ми зустрінемось із справжніми професіоналами", - зазначив начальник управління спорту Антон Нікулін.

На перші шкільні спортивні ліги з трьох видів спорту зареєструвалися 247 команд, які охоплять 2952 учнів, повідомляють в ЛМР. У районному етапі шкільної ліги з волейболу серед юнаків візьмуть участь 67 команда, а серед дівчат – 44. Одними з них стали восьмикласники школи №72 (Морські леопарди).

«Сьогодні наша команда буде змагатись у волейболі, але плануємо спробувати свої сили і в інших видах спорту. Нам дуже подобаються командні ігри. Віримо, що нам сьогодні вдасться показати чудовий результат і пройти далі», – сказала Олена Серкіз, капітан команди «Морські леопарди».

Перші турніри ліг відбулись у новому шкільному спортивному просторі на Сихові «Мандаринка». Його будівництво втілювалось кілька років за кошти міського та державного бюджету. Загальна вартість проєкту – 26 млн грн. Зокрема, у співпраці з народною депутаткою Наталею Піпою вдалось залучила з державного бюджету 13,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ