Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував освітньо-мистецький проєкт «Реактивація»

Через війну багато студентів не змогли повернутись додому на літні канікули. «Реактивація» ‒ це відповідь на виклики сьогодення і спроба надати студентам і студенткам, які проводять літо у Львові, можливість творчого відновлення та професійного розвитку. Проєкт відбувається в рамках реалізації  #ZMINA_2_0  фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Мета проєкту ‒ реактивувати студентів, сприяти відновленню творчої діяльності, закріпити зв'язки між мистецькими академіями та кафедрами, залучити мешканців Львова до спілкування на території мистецтва, та надати можливість поділитись рефлексіями», ‒ коментує співкуратор проєкту, медіа художник, викладач ЛНАМ Михайло Барабаш.

Мультидисциплінарний проєкт «Реактивація» залучає студентів Харківської державної академії дизайну та мистецтв і Львівської національної академії мистецтв (кафедри «Актуальні мистецькі практики» та «Живопис») до мистецького життя Львова, і дає можливість розвинути професійні навички, встановити зв’язки з колегами та відрефлексувати особистий досвід. Молоді митці працюватимуть над  ідеєю твору з менторами: Михайлом Барабашем, Дариною Скринник-Миською, Романом Гайдейчуком, Остапом Мануляком, Сергієм Петлюком, й як результат реалізують авторський проєкт на спільній виставці. Більше інформації про учасників та перебіг реалізації проєкту на сторінці «Реактивація» у Facebook.

Партнери проєкту: Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова Вежа», Кафедра актуальних мистецьких практик ЛНАМ, Кафедра живопису ЛНАМ, EESEM Studio Львівської національної музичної академія імені М.В.Лисенка.

Мультидисциплінарний проєкт «Реактивація» відбувається в рамках реалізації  #ZMINA_2_0  фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Мистецьке об’єднання “НУРТ”» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ