Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять простір можливостей святого Антонія

У Львові планують створити комунальну установу “Простір можливостей святого Антонія” для молоді з інвалідністю.

“Ідея для простору полягала в тому, щоб підлітки з особливими потребами, з інвалідністю мали можливість отримати допрофесійну підготовку  до відповідно до їх можливостей. Щоб вони відкрили всі свої таланти. Отримали професію, яку вони не мають змоги здобути у звичайному професійно-технічному училищі.”- розповіла голова комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак. 

Також, вона зазначила, що керівництво даного центру активно співпрацює з багатьма донорськими структурами та міжнародними установами. 

Як вказано в проєкті ухвали, простір “святого Антонія” буде створений з метою надання комплексу розвиткових, соціальних, культурних та освітніх послуг (у частині допрофесійної підготовки та трудової адаптації), спрямованих на створення умов для всебічного розвитку підлітків та молоді з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю.

Утримання комунальної установи “Простір можливостей святого Антонія” буде здійснюватись за кошти бюджету Львівської міської територіальної громади. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ