Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові створили Раду з питань розвитку фізкультури та спорту

29 грудня 2010 року відбулась друга установча конференція Ради з питань розвитку фізкультури та спорту у місті Львові. Ідея створення Ради належить майже 35 титульним клубам та організаціям міста Львова та начальнику відділу фізичної культури та спорту ЛМР Олександру Козловському.

На думку засновників, Рада має виконувати консультативно-дорадчі функції та виступати «джерелом» ініціативи громадських організацій щодо розвитку спорту у Львові.

До складу Ради запрошено представників постійної депутатської комісії з молодіжної політики, спорту та оздоровлення та представників виконавчих органів міської ради.

На конференції вирішили створити Раду та затвердили склад засновників.

Також прийнято звернення до міського голови та депутатів ЛМР з вимогою створити Управління фізичної культури та спорту міста Львова з окремим статусом юридичної особи, сформовано звернення збільшити терміни оренди приміщень для громадських спортивних організацій до 7-8 років.

Була підтримана ініціатива президента Львівської федерації гандболу, депутата ЛМР Романа Федишина про виділення 1% бюджету Львова на потреби фізичної культури та спорту в місті.

Наступне засідання секретаріат Ради скликає на початку січня 2011 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ