Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створили ще одну прийомну сім’ю

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийнято рішення про створення нової прийомної сім’ї, де хлопчик та дівчинка 5-ти й 6-ти років знайшли нову домівку. Зараз у Львові функціонує 12 прийомних сімей, де виховується 22 дітей. Про це повідомили 9 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Львівська МР

Також у місті Львові функціонує 6 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 49 дітей. Питання влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей-сиріт у сім’ї є пріоритетом для міста, тож до кінця року планується відкрити ще два такі будинки. Львівська міська рада завжди готова забезпечити приміщення обладнанням та зручними умовами, проте це далеко не все, що важливе дітям. Любов, підтримка, віра у них та їхнє майбутнє, допомога у становленні в житті і комфортному та коректному знайомству зі світом навколо – це передусім місія старшого покоління, батьків, яких їм так не вистачає.

Усіх, хто бажаєте стати батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, прийомними батьками чи патронатними вихователями, готові дарувати дітям турботу й тепло, слід звертатись за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, каб. 524, 519. Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83.

Чат-бот у месенджері Telegram SuSD_LMR.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ