Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові судитимуть двох лікарів, обвинувачених в одержанні хабарів

Зловмисниці вимагали від пацієнта неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. Про це заявила пресслужба поліції Львівської області.

Зловмисниць викрили оперативники Управління міграційної поліції Львівщини спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.


Встановлено, що лікар-невропатолог та завідувачка приймально-діагностичного відділення однієї з медичних установ Львова вимагали неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США від пацієнта, військовозобов’язаного громадянина України, за перебування його на стаціонарному лікуванні та за оформлення медичних документів із внесеними у них неправдивими відомостями, які в подальшому чоловік міг використати для отримання групи інвалідності, ухилення від мобілізації до Збройних сил України та виїзду за межі держави.


Правоохоронці затримали одну зі зловмисниць у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому кабінеті під час одержання нею частини неправомірної вигоди.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ