Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває набір до патрульної поліції

Прийом заяв у Львові розпочався 9 грудня і триватиме до кінця тижня (18 грудня).
Фото: Патрульна поліція

У Львові та інших містах країни триває набір до патрульної поліції.  Від претендентів потрібно  — подати заяву на участь у конкурсі на сайті Нацполіції.

Серед обов'язків патрульних поліцейських – забезпечення публічної безпеки та порядок в містах та на дорогах. Поліцейські повинні вміти надати невідкладну допомогу громадянам, швидко та ефективно реагувати на правопорушення, виїжджати на виклики громадян по лінії 102, забезпечувати безпеку дорожнього руху, здійснювати заходи, спрямовані на розкриття злочинів по гарячих слідах, а також протидіяти злочинності.

"Найбільш підготовлені поліцейські патрульної поліції забезпечують здійснення заходів з національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії РФ, надають поліцейські послуги мешканцям регіонів, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії зіткнення", – йдеться в описі.

Заробітна плата патрульних становить від 14 500 грн. Також передбачена додаткова винагорода в розмірі до 30 000 гривень на період дії воєнного стану. 

Довідкову інформацію стосовно конкурсу можна отримати за телефоном кол-центру: 044 390 65 00 (з 9:00 до 18:00 в робочі дні), або електронною поштою [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ