Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові у рамках національної кампанії відбувся «Урок безпеки»

12 листопада на базі середньої загальноосвітньої школи №3 м. Львова для першачків відбувся «Урок безпеки» від рятувальників ГУ ДСНС України у Львівській області.

Понад сотня школяриків під час уроку дізналися  про те, які дії можуть спричинити пожежу. Обережність під час користування побутовою газовою плитою, використання обігрівачів, електричних побутових приладів, побутової пожежонебезпечної хімії – ось перелік тих питань, які рятувальники розглянули разом із школярами. Особливу увагу під час зустрічі акцентували на одній з основних причин виникнення пожеж - дитячих пустощах з вогнем.

Маленьким школярам нагадали номери телефонів виклику екстрених служб та розповіли, що слід повідомляти диспетчеру у випадку біди. Найбільш активні та розумні учні отримали пам’ятні подарунки від ГК «Фокстрот».

Малюки також вперше подивилися англомовну версію мультфільму «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа». 

Після Уроку у подвір’ї школи на дітей очікував ще один сюрприз – пожежний автомобіль.  Школярики ближче познайомилися із професією вогнеборця, дізналися про захисне спорядження та пожежно-рятувальні інструмент. Після цього кожен учень відчув себе справжнім пожежником, адже допоміг ліквідувати умовну пожежу. За це маленькі та відважні отримали значки маленького рятувальника та листівки із правилами безпеки.

Зазначимо, що такі уроки ініційовані ДСНС України та ГК «Фокстрот» і проводяться в 25 областях України, а також у м. Кракові (Польща) у період з  7-14 листопада.

Запровадили таку ініціативу на честь 10-річчя соціального проекту «Школа безпеки» під гаслом «Комфортно там, де безпечно». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ