Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться безкоштовний концерт гурту "Океан Ельзи"

У суботу, 18 вересня, з нагоди 360-річчя Львівського національного університету ім. І. Франка гурт «Океан Ельзи» зіграє безкоштовний концерт.

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

Музиканти виступлять на спеціальній сцені перед головним корпусом університету. Заради дотримання правил епідемічної безпеки, відвідувачів концерту просять дотримуватись певних вимог. Також через виступ будуть деякі зміни в русі транспорту, відтак, у мешканців Львова просять вибачення за тимчасові незручності.

Територія перед університетом є обмеженою, тому на неї зможе потрапити обмежена кількість слухачів. На територію пропускатимуть осіб, які зможуть показати сертифікат про вакцинацію (паперовий чи електронний) або негативний результат ПЛР-тесту чи експрес-тесту, зроблений максимум за 72 години до концерту, чи довідку про отримання 1-ї дози вакцини від  COVID-19. 

Також львів’ян і гостей міста просять дотримуватись маскового режиму впродовж всього заходу. Приносити із собою алкоголь на територію - заборонено!

«Друзі, безумовно, одним з найважливіших пріоритетів для нас завжди була, є і буде безпека наших глядачів на концертах. Всі ми ось вже понад півтора роки живемо в умовах і обмеженнях через коронавірус, і дотримання заходів безпеки є важливими. Зважаючи на ріст захворюваності, ми маємо дотримуватись виконання карантинних вимог»,  – зазначають організатори концерту.

Додамо, що потрапити на територію концерт можна буде через 8 різних пунктів пропуску, які почнуть працювати із 18:00 год (початок самого концерту о 20:00 год).

У зв’язку з підготовкою та проведенням концерту, з 01.00 год 18 вересня на вул. Університетській для руху транспорту буде перекрита права крайня смуга у напрямку руху від вул. Листопадового Чину до вул. Січових Стрільці, а з 14.00 год і до 05.00 год 19 вересня закритою буде вся вул. Університетська.

Далі у суботу з 16.00 год. до 00.00 год. для руху транспорту буде закрита вул. Листопадового Чину від пл. Григоренка до вул. Новаківського, вул. Лепкого, вул. Огієнка, вул. Гоголя, вул. Крушельницької, вул. Словацького на відрізку від вул. Словацького до вул. С. Стрільців, вул. С. Стрільців на відрізку від вул. Словацького до вул. Костюшка.

Щодо змін у русі транспорту, то 18 вересня тролейбусний маршрут № 32 не курсуватиме, а тролейбуси № 22 їздитимуть за маршрутом «Автовокзал – вул. Суботівська» по вул. Ряшівська - вул. Городоцька - вул. Сяйво - вул. Широка.

Також з 16.00 год. автобусний маршрут № 33 курсуватиме до вул. Коперника - зупинка громадського транспорту «Головна Пошта».

Зазначимо, що всі охочі зможуть подивитись концерту онлайн на каналах YouTube:

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ