Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться чемпіонат з армрестлінгу серед школярів

Вже цими вихідними у Львівській загальноосвітній школі №82 (вул. Шафарика, 13) пройде відкритий чемпіонат Львова з армрестлінгу серед школярів. Про це повідомили в Управлінні спорту Львова.

Понад 150 учасників з 44-ох навчальних закладів очікується на турнірі. Всі учасники фіналів будуть змагатися в брендованих футболках чемпіонату. Окрім медалей, кубків та грамот, на призерів чекають цікаві подарунки. Також, традиційно для львівського армрестлінгу, планується високий організаційний рівень, спеціалізована сцена, світло та звук.

"Армрестлінг, як вид спорту, з кожним роком набирає все більшої популярності і стає дійсно масовим у нашому місті. До цих змагань ми два місяці проводили майстер-класи у різних школах, також в нашому клубі "Львівські Леви" регулярно відбувалися навчання для школярів. Було розроблено спеціальні буклети з правилами боротьби та QR-кодами з посиланням на відеоуроки, які розповсюджувалися по навчальних закладах.

Дуже приємно було бачити велику зацікавленість школярів до нашого спорту. Сподіваємося, що наша праця принесе свій результат" - підсумував співорганізатор змагань, головний тренер Львівщини, МСМК Ігор Іваницький.

Учасники, які вперше братимуть участь у змаганнях з армрестлінгу, мають обов'язково взяти участь у навчальному майстер-класі з правил і техніки боротьби.

Майстер-класи відбуватимуться щопонеділка та щосереди з 18:00 - 19:00 год., за адресою м. Львів, вул. Пимоненка, 15, Школа Армрестлінгу "Львівські Леви".

Усі деталі тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ