Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться фестиваль домашніх улюбленців «Щасливі хвостики»

В межах Street Food So Good Festival 2-3 жовтня вже вдруге відбудеться фестиваль домашніх улюбленців «Щасливі хвостики» в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у Львові.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Ідея зоофестивалю виникла у львів’янок Віри Припасник та Олі Клос, які бажають поширити культуру відповідального ставлення до тварин, належного догляду, а також прилаштування безпритульних тварин у місті.

«Цим фестивалем ми хочемо донести, що тварини потрібні людям, не менше ніж люди тваринам. Під час події ми популяризуємо культуру прибирання на прогулянках за своїми чотирилапими. Спільно з нашим соціальним партнером ЛКП «Лев» на локації фестивалю відбуватиметься безкоштовне чіпування собак, яке є обов’язковим згідно з ухвалою Львівської міської ради. Окрім того, ще й допомагає власникам без проблем знайти свого улюбленця у випадку, якщо той загубився.

Також під час фестивалю охочі завести собаку матимуть можливість познайомитись з вихованцями ЛКП «Лев», а також поспілкуватись з кінологом та працівники підприємства про тварин, догляд за ними та відповідальність за чотирилапих», - розповідає співорганізаторка фестивалю «Щасливі хвостики» Віра Припасник. 

Загалом організатори готують для відвідувачів багато атракцій та пізнавальних програм для розвитку та комфортного перебування чотирилапих друзів. Зокрема, окрім можливостей смачно поїсти на фудкортах та відпочити в лаунж зонах, власники чотирилапих зможуть безкоштовного чіпувати своїх собак, а також познайомитись з вихованцями ЛКП «Лев». Охочі зможуть відвідати виставку-ярмарок зоотоварів від провідних виробників та постачальників; взяти участь у майстер-класах та послухати виступи представників зооринку (ветеринарів, грумерів, кінологів); ознайомитись з інноваційними продуктами та технологіями, придбати амуніцію, аксесуари та засоби по догляду за тваринами. А також для відвідувачів з чотирилапими діятиме спеціальна фотозона, де професійний фотограф зробить для вас фото на згадку.

Також команда фестивалю у пошуках власників екзотичних домашніх тварин, які готові виступити для відвідувачів зоозони зі своєю історією.

Щодо партнерства та участі у заході можна звертатись на Facebook-сторінку "Щасливих хвостиків".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ