Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться форум інформаційних технологій 451Е

6 вересня у Львові відбудеться вже десятий Forum 451Е – щорічний форум інформаційних технологій Львівської міської ради. Про це повідомляє ЛМР.

Цьогоріч цифрові лідери громад представлять свої флагманські проєкти та поділяться успіхами у сфері електронного врядування та розвитку технологій розумного міста. Форум є безкоштовним, охочим долучитись необхідно зареєструватись.

На форум запрошують представників міських рад та обласних адміністрацій України, які займаються цифровізацією, студентів технічних спеціальностей львівських університетів та усіх охочих. Подію проведуть із дотриманням заходів безпеки – в укритті.

«Останні кілька років ми обирали одну вузьку тему форуму. Натомість цьогоріч хочемо зробити свого роду підсумки останніх 10 років розвитку електронного урядування та цифрової трансформації в Україні, а також обговорити подальші плани та перспективи розвитку сфери на майбутнє», – розповіла CDTO Львова Олена Гунько.

У попередні роки лейтмотивом усіх заходів в рамках форуму був розвиток електронного урядування на локальному рівні: у громадах та регіонах. Також і цього року представники громад – CDTO та цифрові лідери – представлять свої флагманські проєкти та поділяться успіхами у сфері електронного урядування, електронної демократії, розвитку технологій розумного міста тощо.

Окрім цього учасники матимуть нагоду поспілкуватись із представниками найкращих міжнародних проєктів, які активно працюють в Україні та допомагають посилювати цифрову трансформацію як на національному, так і на локальному рівнях.

Також на форумі будуть представники Міністерства цифрової трансформації України, які поділяться своїми планами майбутніх проєктів, що наближають нас до створення найзручнішої держави у смартфоні.

Серед іншого учасників чекає багато презентацій, дискусій та нетворкінгу.

Forum 451°Е відбудеться 26 вересня з 10:00 до 18:00 год. у LvivTechCity за адресою м. Львів, вулиця Стрийська, 48Г.

Реєстрація на захід обовʼязкова та доступна за посиланням.

До форуму 451°E проведуть дослідження рівня цифрової грамотності та використання електронних сервісів серед населення Львівської громади. Перша хвиля такого дослідження була започаткована у 2015 році, наступні 2 дослідження провели у 2016 та 2021 роках. Така систематичність дозволяє прослідковувати динаміку розвитку електронного урядування у Львівській громаді та обґрунтовано планувати наступні проєкти. Дослідження у 2024 році передбачатиме опитування 800 мешканців громади із збереженням заданої у попередні роки методології та презентацію результатів дослідження під час форуму.

Аби не пропустити наступні новини про форум – підписуйтесь на сторінку Х Forum 451Е, де будуть всі оновлення щодо спікерів та деталей форуму.

Наступного дня після форуму, 27 вересня, у Львові розпочнеться Lviv IT Arena – найбільша технологічна конференція у Східній Європі, в рамках якої проходитиме експозиція українських виробників програмного забезпечення. Завдяки партнерству з Львівським ІТ Кластером (організатором Lviv IT Arena), учасники форуму електронного урядування 451°E матимуть можливість безкоштовно відвідати експозицію, налагодити нові партнерські відносини з українськими розробниками програмного забезпечення та продовжувати розвивати електронне урядування у своїх громадах за підтримки українських ІТ-компаній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ