Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться футзальний турнір пам’яті Володимира Осінчука

У четвер, 26 січня, у спорткомплексі університету імені Івана Франка (вул. Черемшини, 31) відбудеться футзальний турнір, присвячений пам’яті завідувача кафедри фізичного виховання та спорту ЛНУ імені Івана Франка Володимира Григоровича Осінчука.

Участь у турнірі візьмуть представники професорсько-викладацького складу шести вищих навчальних закладів Львова: ЛНУ ім. І. Франка, НУ «Львівська Політехніка», Львівської Академії Сухопутних військ, Лісотехнічного університету, ЛДУФК та дрогобицького Педуніверситету.

Волею жеребкування до групи А потрапили команди дрогобицького Педуніверситету, Академії Сухопутних військ та ЛДУФК. У групі Б зіграють команди ЛНУ ім. І. Франка, НУ «Львівської Політехніки» та Лісотехнічого університету.

Кожен матч з складатиметься з двох таймів по 10 хвилин кожен. Переможці груп одразу зіграють між собою у фіналі, команди, що посіли другі місця – у матчі за третє місце, а команди, що посіли останні місця у своїх групах зіграють у матчі за 5-6 місце.

Відкриття турніру та матчі групового раунду розпочнуться о 13:00. Фінал турніру запланований на 17:30.

P.S. Володимир Григорович Осінчук (1943 – 2008) - кандидат педагогічних наук, професор, упродовж багатьох років очолював кафедру фізичного виховання та спорту Львівського національного університету імені Івана Франка.  Був автором понад 100 наукових і науково-методичних робіт та базових програм для студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації, комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту в системі освіти Львівщини. Професор Володимир Осінчук доклав чимало сил, енергії для підготовки кваліфікованих спортсменів. Команда Університету з міні-футболу, тренером якої був Володимир Осінчук, у 1994 році виборола звання чемпіона України серед ВНЗ. З 1992–1993 років команда – неодноразовий чемпіон і призер міжнародних змагань з футболу і міні-футболу, переможець Міжнародного футбольного турніру серед команд університетів Європи м. Енсхеде (Нідерланди), м. Франкфурт-на-Майні, м. Костер-Занде (Нідерланди) та м. Нім (Франція). У 2001 році за успішні виступи на престижних міжнародних турнірах (наказ № 3701 від 16.01.2002 р. Державного комітету молодіжної політики спорту і туризму України) дванадцятьом гравцям команди ФК «Україна» надано звання «Майстер спорту України міжнародного класу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ