Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відбудеться майстер-клас із лікування розщілин губи і піднебіння

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Клінічний центр дитячої медицини» у середу, 28 лютого, за участю медиків із США та України відбудеться майстер-клас з оперативних втручань та лікування при розщілині губи і піднебіння. Про це інформує ЛОР.

Учасники обговорять також методи лікування синдрому Пʼєра Робена та виклики догляду при цій вродженій ваді. 

«У єдиному в західному регіоні Міжрегіональному центрі лікуванні розщілин губи і піднебіння при Клінічному центрі дитячої медицини об’єднаємо провідних фахівців у цій галузі з Києва та Львова.  Наші лікарі разом з американськими колегами працюватимуть для покращення надання комплексної високоспеціалізованої допомоги українським діткам із вродженими вадами», - розповіла щелепно-лицева хірургиня Центру Христина Погранична.

Серед спікерів топові лікарі із щелепно-лицевої хірургії США (Філадельфія):  Оксана Джексон, Наталія Біскоп, Девід Лі, Девід Лоу, Ліана Магі, Сьюзен МакКормак та Синтія Солот.

Клінічний центр дитячої медицини запрошує долучитися до майстер-класу вітчизняних лікарів суміжних спеціальностей: дитячих хірургів, неонатологів, педіатрів, ЛОРів, лікарів реанімації новонароджених, логопедів, сімейних лікарів.  

Локація: Львів, вул. Лисенка, 31. Актовий зал Клінічного центу дитячої медицини.

Час:13:00 год.

Реєстрація - тут або за тел.:098 776 23 55.

Клінічний центр дитячої медицини дякує за підтримку в організації заходу Християнській медичній асоціації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ