Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться перший Family Forest Festival в парку «Знесіння»

У Львові 22 липня відбудеться фестиваль лісопаркового дозвілля — 3F (Family Forest Festival). Подія проходитиме в парку «Знесіння» у форматі урбан-пікнік. Львів'ян та гостей міста запрошують провести вихідний день на природі і закликають підтримати ініціативу збору підписів проти забудови парку. Акція передбачає культурну програму, передає прес-служба Львівської міської ради.

Family Forest Festival проходитиме на галявині парку з 16:00 до 23:00 год. (вхід з вул. Новознесенської). Фестиваль лісопаркового дозвілля “3F” – це урбан-пікнік для родинного та індивідуального відпочинку на природі в старому лісопарку Кайзервайльд. Мета акції — привернення уваги мешканців міста до незаконної забудови парку.

За словами організаторів, важливим для них є не змістове наповнення самої програми, а популяризація культури активного відпочинку на території парку «Знесіння». Для гостей заходу готують ряд атракцій, які будуть цікаві і дорослим, і маленьким відвідувачам.

Програма заходу

16:00 — відкриті заняття та показові виступи академії футболу для дошкільнят Клубу Лева;

17:00 — відкриті заняття та показові виступи Львівської міської молодіжної громадської організації ”Військово-Історична дружина Чорна Галич”;

18:00 — екологічні уроки від освітнього проекту “Зелений Ліхтарик”;

19:00 — творча майстерня від Асоціації дизайнерів-графіків “4й блок”;

20:00 — етнозабави та співи біля ватри;

21:00 — показ короткометражних фільмів просто неба на галявині парку.

Вхід на фестиваль вільний.

У разі виникнення питань, телефонуйте  (093) 147 99 64, (068) 787 65 04 Ярослава Яковлєва, менеджер проекту, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ