Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться прем’єра за мотивами казки братів Грімм

У неділю, 15 травня, о 18:00 на великій сцені Львівського драматичного театру імені Лесі Українки відбудеться прем`єра вистави «Білосніжка» в постановці молодої режисерки та актриси Анни Єпатко, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Білосніжка» - пластична вистава побудована на світлових ефектах, в загальних рисах зберігає сюжет відомих німецьких казкарів. Ключові акценти молода режисерка поставила на жіночих персонажах вистави: Білосніжці та Королеві. Їх стосунки та долі вона розглядає через призму класичних концепції психоаналізу, а також торкається теми безумовної батьківської любові до дітей. Окрім того, режисерка йде далі сюжету окресленого братами Грімм та намагається зрозуміти, що відбулось з Білосніжкою після поцілунку принца», - розповіли режисери вистави.

Вікове обмеження: 16+

Постановочна група:

Режисура – Анна Єпатко

Хореографія – Ліля Мельник

Художниця – Оксана Радкевич

Дизайн – Мар`яна Павлюк

Художник по світлу – Денис Курилов

Звукорежисер – Остап Шупер

Білосніжка – Марія Городечна, Анна Брацук

Королева – Оксана Цимбаліст

Я-Королева – Інна Лиховид, Рита Гуркач

Король – Володимир Пантєлєєв

Принц – Іван Довгалюк

Гноми – Богдан Грицюк, Іван Довгалюк, Дмитро Наумець, Остап Дзядек

Довідка

Анна Єпатко – актриса Львівського драматичного театру імені Лесі Українки. У 2014 році закінчила факультет культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка. З 2009 року грає на сцені ЛДТ імені Лесі Українки. З 2014 викладає акторську майстерність на факультеті культури і мистецтв. Вистава «Білосніжка» - режисерський дебют Анни Єпатко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ