Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться турнір зі стрибків у висоту "Меморіал Олексія Дем’янюка"

У суботу, 15 січня, у Львові відбудеться 23-ій міжнародний турнір зі стрибків у висоту, який вшановує пам’ять уславленого українського легкоатлета Олексія Дем’янюка. Змагання відбуваються за підтримки управління спорту Львівської міської ради та Міністерства молоді та спорту України.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Львівська міська рада вже друге значною сумою коштів підтримує ці змагання. Цьогоріч на організацію турніру ми виділяємо 200 тисяч гривень. Змагання показують дуже технічний вид легкої атлетики, в якому спортсмени максимально елегантно змагаються із силою земного тяжіння. Всіх запрошую прийти на «Меморіал Олексія Дем’янюка» та насолодитись цим спортивним мистецтвом», – наголосив Антон Нікулін, начальник управління спорту Львова.

Уже давно турнір став популярним серед «висотників» України, він збирає близько 100 учасників, і по праву є одним з найкращих турнірів зі стрибків у висоту. Особливістю змагань «Меморіал Олексія Дем’янюка» є участь в них як юних спортсменів-початківців, так і відомих атлетів: учасників та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи.

На цьому турнірі буде досить цікавий склад учасників. Цього року вперше з Азії приїде узбецька учасниця Світлана Радзівіл – чотириразова учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка Азії. Це дуже тішить, що географія змагань росте», – сказав Дмитро Дем’янюк, організатор змагань.

У програмі змагань «Меморіал Олексія Дем’янюка» заплановано юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, гран-прі серед жінок та чоловіків.

«Ми дуже багато зусиль спрямовуємо на те, щоб змагання були комерційними, щоб спортсмен мав можливість заробити кошти за одне з призових місць. З минулого року ми також долучаємось до юніорської і юнацької категорії, щоб мати можливість фінансово стимулювати та заохочувати наших дітей. «Меморіал Олексія Дем’янюка» відбуватимуться два дні. 14 грудня – день приїзду та розминок, а самі змагання відбуватимуться 15 грудня. Ранкова дитяча програма розпочнеться з 10 години, а найцікавіше буде після обіду, з 15:00. Це будуть змагання чоловіків та жінок у номінації гран-прі», – розповів Валерій Лебедюк, організатор змагань.

Місце змагань – манеж ЛФУФК (вул. Черемшини, 17).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ