Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться великий хоровий флеш-моб

Львів’ян закликають привітати усю країну з Різдвом. 8 січня о 17:00 біля головної міської ялинки відбудеться хоровий флеш-моб «Львів колядує». Різдвяний Ярмарок запрошує мешканців та гостей міста заколядувати великою спільною родиною, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8 січня о 17:00 на сцені Різдвяного Ярмарку біля міської ялинки відбудеться хоровий флеш-моб «Львів колядує». Вертепи, творчі колективи міста та звіздарі під керівництвом співачки Оксани Мухи та ведучої Фестивалю вертепів Софії Федини одночасно заколядують, вітаючи Львів та усю країну з Різдвом Христовим. До акції закликають долучитися усіх охочих мешканців та гостей міста.

«Львівська громада – це велике родинне коло. Ми запрошуємо усіх зібратися разом 8 січня і, як одна міцна родина, заколядувати та привітати місто та усю Україну з Різдвом. Ми хочемо показати нашу єдність та разом відсвяткувати це велике сімейне свято», - зазначає Ольга Гренюх, арт-директор Різдвяного Ярмарку у Львові.

Після хорового флеш-мобу на львів’ян та гостей міста чекає етновечірка просто неба з виступами музичних гуртів, різноманітними конкурсами та народними забавами.

Слідкуйте за інформацією про події Різдвяного Ярмарку на офіційних сторінках у соціальних мережах «Facebook» та «Вконтакте»: www.facebook.com/yarmaroklviv, http://vk.com/lviv_yarmarky

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ