Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться всеукраїнський турнір з більярду

31 серпня у Львові стартує Кубок України з комбінованої піраміди серед чоловіків і жінок у більярдному клубі ZOVEX, що на вулиці Зеленій, 147, на якому зберуться найсильніші більярдисти країни.

Про те, що подія дійсно значима для українського більярду, свідчить висвітлення турніру у ЗМІ — матчі плей-офф транслюватимуть на телеканалі XSport. Канал вже має позитивний досвід співпраці з львівськими організаторами. Так, минулого року транслювали наживо матчі Lviv Cluster Cup 2017. Цьогоріч трансляції будуть не менш якісними. Інформаційним партнером заходу є український більярдний сайт billiardnews.com.ua. Належний перебіг турніру забезпечуватиме суддівська колегія в складі: Ігор Ковтун (головний суддя, МК), Руслан Кориненко, Олександр Білевич та Олександр Сайков (усі НК).

Стосовно ж самого турніру, то він відбуватиметься у два етапи — кваліфікація і плей-оф. На етапі кваліфікації всі учасники будуть розбиті на групи по 4−5 гравців. У етап плей-оф виходять по два-три гравці з кожної групи. Усі матчі відбуватимуться відповідно до графіку, що дасть гравцям можливість планувати свій час.

Програма змагань:

День приїзду учасників — 31 серпня. Кваліфікаційні ігри стартують після урочистого відкриття змагань, в суботу з 11:30 і продовжаться в неділю (1−2 вересня).

Ігри плей-оф:

1/16 (1/32) фіналу — 2 вересня, після закінчення ігор кваліфікації;

1/8 та ¼ фіналу — 3 вересня;

½ фіналу та фінал — 4 вересня.

Після завершення фіналу — урочиста церемонія нагородження переможців. Призовий фонд турніру формується із 70% від суми вступних внесків + 10 000 гривень (чоловіки), + 5 000 гривень (жінки).

Організатори змагань:

▪ Федерація спортивного більярду України;

▪ Федерація більярдного спорту м. Львова;

▪ Спортивний більярдний клуб «Zovex»;

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ