Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Три федерації з видів спорту Львівщини отримали статус «Обласна федерація»

Три федерації з видів спорту Львівщини отримали статус «Обласна федерація», - Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

На черговому робочому засіданні колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації під головуванням Юрія Майбороди відповідно до положення «Про умови та порядок організації роботи щодо співпраці управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації з обласними осередками (федераціями, асоціаціями, спілками тощо) всеукраїнських федерацій з видів спорту‚ що визнані в Україні», статус «Обласна федерація» 13 листопада ц.р. надано ще трьом федераціям з видів спорту, які здійснюють свою діяльність на території Львівщини, зокрема:

  • відокремленому підрозділу Громадської організації «Федерація спортивного більярду України» у Львівській області (голова Олександр Білевич) терміном до 31 грудня 2018 року;
  • громадській організації «Львівська обласна федерація плавання» (керівник Андріян Гутник) терміном до 31 грудня 2021 року;
  • філії Громадської організації «Федерація таеквон-до І.Т.Ф. України» у Львівській області (голова Дмитро Карчевський) терміном до 31 грудня  2021 року.

Згідно з укладеними договорами цим федераціям надано повноваження щодо розвитку відповідних видів спорту на території Львівської області, виключне право на організацію та проведення офіційних змагань територіального рівня та виключне право формувати збірні команди області для участі у відповідних національних спортивних змаганнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ