Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться зустріч з командирами 103 ОБрТРО

Цієї суботи, 3 серпня, о 16:00 у Львові відбудеться зустріч з командирами підрозділів 103 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Про це повідомляє ЛМР.

Охочим розкажуть про структуру і посади в найбільш інноваційних підрозділах бригади, роботу з різними видами техніки і озброєння, а також про сам процес рекрутингу.

«Організовуємо у Львові зустріч з командирами підрозділів, на якій всі охочі можуть поставити запитання, поспілкуватися та зробити свій вибір. Наша бригада від початку повномасштабного вторгнення виконує бойові завдання в зоні бойових дій. За цей час ми зарекомендували себе як одна з кращих в Силах ТрО. Як приклад, нашим підрозділом РУБпАК, до якого зараз відбувається набір, було знищено найдорожчу ціль в історії використання FPV-дронів – зенітно-ракетний комплекс ТОР.

На зустрічі ми детально розкажемо про структуру та посади в найбільш інноваційних підрозділах бригади – БпС, РЕБ, розвідка, роботу з різними видами техніки та озброєння, а також про процес рекрутингу – від подання заявки до виконання службових обов’язків», – зазначають у 103 окремій бригаді територіальної оборони Збройних сил України.

Форма для реєстрації тут.

Точну локацію проведення зустрічі повідомлять після реєстрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ