Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться Дні Партнерства інститутів громадянського суспільства

12 грудня відбудуться ʺДні партнерстваʺ інститутів громадянського суспільства. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
У Львові відбудуться Дні Партнерства інститутів громадянського суспільства

Під час заходу громадські організації - переможці конкурсу в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства прозвітують щодо реалізації проєктів.

Місце проведення: Tech Start Up School (вул. Академіка Колесси, 2). Реєстрація учасників - о 13:30 год. Початок заходу - о 14:00 год.

Окрім цього, усі охочі представники громадських організацій, які не брали участь в цьогорічному конкурсі, зможуть презентувати успішно реалізований проєкт своєї громадської організації та поділитися планами на 2020 рік. Для цього потрібно заповнити форму за посиланням. Заявки приймають до 12:00 год 10 грудня.

Нагадуємо, що громадські організації отримали фінансову підтримку на реалізацію проєктів на конкурсних засадах з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки у 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ