Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудуться матчі Кубка УЄФА з футзалу

Після того як чемпіонат світу з футзалу став історією, міжнародне футзальна життя не зупиняється, і вже найближчим часом, в середині жовтня, в шести країнах Європи пройдуть матчі основного раунду Кубка УЄФА - 24 команди, чемпіони своїх країн, посперечаються на 12 путівок до елітного раунд.

УЄФА остаточно названі точні дати проведення матчів основного раунду, які відбудуться 11-15 жовтня. 11 першого жовтня стартують групи 2 і 6, матчі яких беруть Македонія і Чехія. Через добу перші матчі будуть зіграні в інших чотирьох групах, в тому числі і у Львові.

Став відомий календар матчів у групі 1 - у Палаці спорту «Галичина» боротьбу за дві путівки в наступну стадію єврокубка поведуть чемпіони України ( «Енергія»), Угорщині ( «Дьйор»), Франції ( «Кремлен-Бісетр») і Словенії ( «Марібор»).

12 жовтня (середа)

15.00. «Дьйор» - «Марібор»

18.00. «Енергія» - «Кремлін-Бісетр»

13 жовтня (вівторок)

15.00. «Кремлін-Бісетр» - «Дьйор»

18.00. «Енергія» - «Марібор»

15 жовтня (субота)

15.00. «Марібор» - «Кремлін-Бісетр»

18.00. «Дьйор» - «Енергія»

Оскільки, збірні Словенії, Угорщини та Франції в чемпіонаті світу участі не брали, національні чемпіонату в цих країнах ідуть повним ходом.

«Дьйор» після трьох турів очолює турнірну таблицю, маючи абсолютний результат - 9 очок. У чемпіонаті Словенії позаду два тури, і «Марібор» з чотирма очками йде на третьому місці. Що ж до «Кремлін-Бісетр», або інша назва «КБ Юнайтед», то перший суперник чемпіона «Енергії» після чотирьох турів має 12 очок, але займає 4-е місце, оскільки стільки ж очок мають ще 3 команди, але у них краща різниця забитих і пропущених м'ячів.

До старту турніру у Львові команда Валерія Легчанова 7 жовтня проведе один матч - з дебютантом Екстра-ліги, чорноморським «Uni-Ламан», після чого почнеться безпосередня підготовка до Кубку УЄФА.залу

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ