Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулась розширена нарада Державної служби зайнятості

Володимир Гірняк взяв участь у розширеній нараді Державної служби зайнятості. про це повідомили у прес-службі ЛОР.
Володимир Гірняк взяв участь у розширеній нараді Державної служби зайнятості

14 січня, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк взяв участь у розширеній нараді Державної служби зайнятості, присвяченій підсумкам роботи Державної служби зайнятості у 2018 році та визначенню пріоритетів на 2019-й.

У вітальному слові Володимир Гірняк подякував організаторам за проведення такої представницької наради саме на Львівщині. "Нам дуже приємно, що ви високо оцінюєте роботу Львівського обласного центру зайнятості. Бажаю всім дотичним службам, установам, органам влади працювати спільно, аби максимально ефективно виконувати поставлені завдання. У свою чергу Львівська обласна рада надавала і буде надавати всебічну підтримку задля вирішення проблемних питань галузі", - сказав заступник голови Львівської обласної ради.

Під час наради в. о. голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко зазначив, що завдяки проактивній політиці щодо впровадження інновацій служба зайнятості стала працювати як активний гравець на ринку праці. "Ми змогли збільшити торік на 10% кількість працевлаштованих у пошуковий період, а відтак зекономити значні кошти на виплату допомоги з безробіття. Багато уваги зосереджено на питаннях створення нових робочих місць, реалізації проектів щодо підтримки підприємницьких ініціатив, внесення змін до законодавства, аби кошти фонду використовувалися на активні програми, а не пасивні соціальні виплати. У цьому плані гарним прикладом є Проект «Рука допомоги», де Львівська область досягнула кращих показників", - підкреслив очільник держустанови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ