Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулася щорічна акція «Ангели пам’яті»

Всесвітня тиха акція "Ангели пам’яті" на згадку про загиблих майданівців відбулася сьогодні, 20 лютого, на алеї Героїв Небесної Сотні у Львові.
Фото - ЛОР

У пам’ять про активістів Майдану традиційно розвісили паперових ангелів, що символізують душі загиблих борців за свободу та перемогу світла над темрявою, повідомляють на сайті ЛОР. 

«Сьогодні ми вшановуємо пам'ять про тих, хто віддав на Майдані найцінніше - своє життя, життя за майбутнє  України. Учасники Революції Гідності – це люди різного віку, різних професій, які об’єдналися заради спільних цінностей  -  цінностей Майдану. Вони актуальні і досі. Адже і сьогодні ми боремося проти мороку та зла, який прийшов зі Сходу. Вічна пам’ять усім, хто загинув за Україну», -  зазначив  під час виступу в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

Цьогоріч акція відбудеться не лише у Києві на місці масового розстрілу людей, а й в українських регіонах та закордоном. Білих паперові ангелів пам'яті вдесяте небайдужі розвісять у різних куточках світу. Долучитися до тихої акції планують у Німеччині, Ірландії, Фінляндії, Греції, США, Туреччині та Великій Британії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ