Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулася зустріч потенційних заявників програми «LIFE»

7-8 березня відбулася онлайн-зустріч потенційних заявників з провідними експертами європейської програми «LIFE» щодо клімату та довкілля, в якій взяли участь і представники Компанії «Центр ЛТД».

Нагадаємо, що у 2022 році Україна приєдналася до європейської програми «LIFE». Участь у програмі відкриває для України нові можливості отримання додаткових фінансових ресурсів, технічної та експертної підтримки у подоланні загроз та викликів, спричинених військовою аргесією росії та кліматичними умовами, адже «LIFE» – це потужний фінансовий інструмент країн-учасниць. Програма розрахована на 2021-2027 роки із загальним бюджетом 5,4 млрд євро.

Мета Програми – відновлення та покращення якості компонентів довкілля, в тому числі повітря, води та ґрунту, а також збереження біорізноманіття та подолання деградації природних екосистем.

Напрямки Програми – екологічний (охорона природи та біорізноманіття, циркулярна економіка та якість життя) та кліматичний (запобігання та адаптація до зміни клімату, перехід до альтернативних джерел енергії). Грантова допомога надається на умовах співфінансування (від 60% до 95% залежно від типу проєкту), на конкурсній основі у сумі від 0,7 до 20 млн євро. Тривалість реалізації проєктів від 3 до 10 років. Проектна заявка може подаватися одним подавачем, або консорціумом учасників.

Компанія «Центр ЛТД» є найбільшою в Україні консалтинговою компанією у сфері екології, охорони праці та проектування, яка 12 років успішно об’єднує професійних експертів, проектантів, менеджерів природоохоронної діяльності, декларує про свою готовність увійти до консорціуму заявників проектів та надати експертну підтримку у підготовці заявок для подачі на програму LIFE у 2023 році.

Компанія має практичний досвід у підготовці заявок, проектної документації та реалізації проектів, власну вимірювальну лабораторію, що дозволяє бути ефективним учасником проектів. На сьогоднішній день Компанія вже зареєстрована на платформі Програми LIFE та у Консорціумі з партнерами у 2022 році підготувала і подала дві заявки, які проходять процедуру оцінювання конкурсною комісією.

Більше про Компанію за посиланням center-ltd.com.ua. Щодо співпраці пишіть на [email protected] чи телефонуйте: +380 96 781 05 37, +380 67 725 54 32.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ