Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбулись земельні торги: залучено 30 млн грн

Сьогодні, 11 травня, у Львівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону із продажу у власність однієї земельної ділянки. Її вдалось реалізувати майже за 30 млн грн. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

"Загалом сьогодні на торги було представлена одна земельна ділянка на вул. Роксоляни. Цільове призначення – під багатоповерхове житлове будівництво. Площа земельної ділянки становить 1,0715 га. Стартова ціна її становила понад 14 млн грн. Загалом, її вдалось реалізувати майже за 30 млн грн. Тобто ціна збільшилась більш як удвічі, тому ми задоволені результатами торгів.

Фактично, це перші торги, які відбулись цьогоріч. Наступні ми плануємо у червні. Загалом ми плануємо щомісяця виставляти земельні ділянки на продаж. Близько 40 лотів ми плануємо виставити цьогоріч», - зазначив заступник начальника управління-начальник відділу ринку землі Олег Ковалишин.

Додамо, що йдеться про земельну ділянку № 1 на вул. Роксоляни (у межах населеного пункту) площею 1,0715 га. У ході аукціону її вартість із 14 487 430 грн збільшилась до 29 699 221 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ