Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся благодійний захід — "Осідлати щастя"

понеділок, 20 травня, працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели благодійний захід "Осідлати щастя". Про це інформує прес-служба ЛМР.

"Осідлати щастя" — іпотерапія для дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей із сімей СЖО. Захід відбувся в Центрі оздоровчої верхової їзди "Кептарик".

"Метою було створення умов для відпочинку та спілкування дітей, забезпечення позитивного настрою та емоцій. Також — надання можливості спілкування та догляду за конем, зняття стресового стану, розвиток естетичного задоволення. Адже безпосередній контакт з конем дозволяє розвинути доброзичливість і любов, позбутися агресії та злості", — повідомили організатори.

До заходу було залучено 10 дітей, які мали нагоду відчути себе вершниками та осідлати спеціально навченого скакуна, а також почастувати тварину, яка охоче їсть із рук гостей. Діти отримали незабутні враження та позитивні емоції, змогли насолодитися спілкуванням з твариною, а головне, розвинути почуття прекрасного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ