Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

​У Львові відбувся II Відкритий футбольний турнір «Братство Покрови»

1/3
В Змаганнях взяли участь команди 24 окремої механізованої бригади, 80 окремої десантно-штурмової бригади, Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та команда газопромислового управління «Львівгазвидобування».

Турнір відбувався за олімпійською системою ігор. Всі команди зіграли між собою а потім кращі розіграли комплекти нагород. Головна битва за перше місце розгорнулась між аеромобілістами та піхотинцями. Кожна з команд показали не аби яку зіграність та фізичну підготовку. Однак, за результатами запеклої боротьби перемогла команда 24 окремої механізованої бригади.

- Дуже добре, що цей турнір вже стає традиційним, - розповів голова первинної профспілкової організації Андрій Левтюх. – Це наш своєрідний внесок в розбудову і зміцнення Збройних Сил України. Адже хлопці, що ще кілька днів тому обороняли нашу державу під ворожим вогнем, показують, що вони не лише вправні воїни, алей вміють грати у красивий футбол. 

В перервах між матчами перед учасниками та глядачами виступали юні Львівські спортсмени з Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури, школи художньої гімнастики фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», та артисти Народного ансамблю «Карпати». 

Тарас Грень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ