Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся міні-футбольний турнір з нагоди 100-річчя ЗУНР

У середу, 31 жовтня, у Львові на відкритому майданчику ліцею імені Івана Пулюя (вул. І. Пулюя, 16) відбувся міні-футбольний турнір з нагоди 100-річчя ЗУНР та створення футзальної команди МФК «Здвиг».

Організатори одноденного турніру виступили МФК «Здвиг» та громадська організація «Здорове місто».

Участь у ньому взяли чотири команди: «Галицька здоба», «Здвиг», «Збірна журналістів Львова» та команда Асоціації футзалу Львівщини.

Формат турніру передбачав два півфінали та матчі плей-оф. Спершу на майданчик вийшли «пекарі» та «Збірна журналістів Львова». «Акули пера» зуміли чинити опір більш іменитому супернику лише на початку гри. Далі ж більш досвідченіші гравці «Галицької здоби» довели свою ігрову перевагу й у рахунку.

Не вийшло боротьби й у матчі між «Здвигом» та командою «АФЛ». Команда Богдана Мельника теж перемогла легко й вийшла у фінал турніру.

Куди цікавішими виявилися так звані матчі плей-оф. Спершу у матчі за третє місце лише в другому таймі команда «АФЛ» зуміла здолати опір «Збірної журналістів Львова», а згодом у фіналі «Галицька здоба» в напруженому поєдинку здолала «Здвиг» й стала переможцем турніру.

Класні змагання завершилися урочистим нагородженням переможців та учасників. Команди були нагородженні кубками та медалями. 

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ