Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся мітинг з нагоди пам’яті жертв Голокосту

Сьогодні, 26 січня, у Львові відбувся мітинг з нагоди пам’яті жертв Голокосту біля пам’ятника жертвам гетто, що на проспекті Чорновола. До мітингу долучився заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Те, що ми зараз разом тут – найважливіша річ, яка може бути. Це пам’ять, це спільна праця. На жаль, як би не було прикро говорити, ми сьогодні маємо ці події, які вже відбулися. І найважливіше, що ми можемо, я вважаю, ми зобов’язані зробити – це пам’ятати. Ми маємо працювати над тим, щоб ніколи більше такі речі в світі не могли повторюватися. І давати шану тим людям, які в складних, скрутних, нелюдських умовах робили героїчні вчинки. Бо, завжди за кожною справою - є конкретна  людина»,- зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

З цієї нагоди ВЄБФ «Хесед Ар’є», БФ Еней Брит «Леополіс» ім. Е. Домбергера, Товариство єврейської культури ім. Шолом-Алейхема проводять низку заходів, присвячених пам’яті жертв Голокосту у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ