Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся міжнародний тренінг з реагування на ДТП

З 21 по 24 жовтня у Львові відбувався тренінг з відпрацювання професійних навичок рятування на місці дорожньо-транспортних пригод, який провели на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
Львівські рятувальники взяли участь у міжнародному тренінгу з реагування на дорожньо-транспортні пригоди

Тренінг проходив у рамках проєкту “Посилення спроможності Державної служби України з надзвичайних ситуацій”, що впроваджується за підтримки посольства Великої Британії в Україні.

Метою проєкту є підвищення мобільності та оптимізації реагування сил і засобів Державної служби з надзвичайних ситуацій на дорожньо-транспортні пригоди. Тренінг проводили досвідчені британські інструктори з організації UKRO (UK Rescue Organisation).

Під час тренінгу учасники відпрацьовували алгоритм дій при деблокуванні потерпілого, стабілізації транспортного засобу, наданні першої домедичної допомоги, тактики дій при ушкодженні хребта, кровотечах та злагодженості дій фахівців при проведенні аварійно-рятувальних робіт.

20 представників ДСНС із Житомирської, Полтавської та Львівської областей отримали сертифікати про проходження тренінгу. Далі учасники зможуть поділитися набутим досвідом із колегами та впровадити отримані знання у практичній роботі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ