Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся перший український відбір чемпіонату Neymar Jr's Five

У неділю у Львові відбувся перший студентський відбір міжнародного футбольного турніру Neymar Jr's Five.

Команда “На напівзігнутих” впевнено перемогла та проходить далі - представляти Львів у Національному фіналі Neymar Jr's Five, що відбудеться у червні у Києві!

Близько 20 команд взяло участь у львівському студентському відборі, які, розділившись на групи, розіграли між собою 8 путівок в плей-офф турніру.

Переможці – команда “На напівзігнутих”  – відразу показала свої наміри перемогти, розбиваючи суперників з рахунком 5:0 спочатку у чвертьфіналі, а тоді і у півфіналі в поєдинку з Freedom.

У іншому півфінальному матчі Lemberg перемогли Музикантів, таким чином забезпечивши собі впевнене місце у фіналі турніру.
У матчі за третє місце Freedom переміг Музикантів з рахунком 2:1, завдяки чому здобули для себе почесне третє місце на п’єдесталі.

У головному матчі львівського студентського відбору команди проявили всі свої вміння та сили, однак “На напівзігнутих” таки отримали перемогу над Lemberg, і з рахунком 3:1 стали переможцями, що представлятимуть львівське студентство на Національному фіналі у Києві.

Нагадаємо, 14 квітня у Львові відбудеться ще один відбірковий турнір Neymar Jrs Five - ЗАГАЛЬНИЙ - для всіх бажаючих, на відкритому полі. Тож у львів’ян ще є нагода поборотися за путівку на Світовий Фінал у Бразилії!

Правила залишаються без змін. Змагатись у чемпіонаті можуть усі бажаючі від аматорів до професіоналів, хлопці та дівчата, віком від 18 до 25 років (у команді також допускаються два гравці, старші 25 років). Формат той же — 10-хвилинний інтенсивний матч 5 на 5, ніяких воротарів, і втрата гравця щоразу, коли суперник забиває гол.

Українські відбіркові турніри та Національний Фінал Neymar Jr’s Five проходять

з 4 березня по 16 червня у шести містах: Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Києві. В результаті чого і буде визначено найкращу команду України, яка отримає квиток на Світовий Фінал у Бразилії!

Цього року в Україні проводиться по два відбори у містах: СТУДЕНТСЬКИЙ - у закритому спортивному залі, та ЗАГАЛЬНИЙ - для всіх бажаючих на відкритому полі. Взяти участь можна тільки в одному з двох, за чим пильно стежать організатори. Детальний перелік всіх турнірів дивіться на сайті чемпіонату https://www.neymarjrsfive.com/uk/UA/tournaments.

За результатами кваліфікацій 16 кращих команд змагатимуться в Національному Фіналі у Києві, команда-переможець якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де боротиметься за звання Чемпіона Світу. 

Щоб дізнатися про українські відбіркові турніри та правила Neymar Jr’s Five, відвідайте веб-сайт www.neymarjrsfive.com та зареєструйте свою команду.
Чемпіонат проходить за підтримки Асоціації Футзалу України та Асоціації футзалу Львівщини.
#neymarjrsfive

Про Neymar Jr's Five

Neymar Jr’s Five — це авторський турнір з міні-футболу світової легенди  Неймара, в якому гравці віком від 18 до 25 років з усіх куточків світу разом віддаються спільній пристрасті: футболу. Це динамічне, технічне і цікаве змагання. Понад 60 країн із 6 континентів проведуть відбіркові турніри, де гравці змагатимуться зі спільною мрією -  пройти шлях від локального відбору до національного фіналу, та здобути квиток на Світовий фінал, який вже втретє проходитиме на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ