Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся перший Всеукраїнський форум рекрутерів

Всеукраїнський форум об’єднав рекрутерів центрів рекрутингу української армії, представників Генерального Штабу, військових частин, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Як повідомляють в ЛМР, на ньому учасники працювали над  пошуками шляхів розвитку рекрутингу в Україні та викликами, які стоять перед процесом рекрутування.

«Ми розуміємо, що тільки правильна система рекрутингу з відповідними гарантіями може призвести до того, що людина буде ефективною та займатися в армії тим, що вона вміє найкраще. Найбільша дорога починається з найменшого кроку і цей крок вже зроблено. Дякую всім, хто сьогодні говорить про виклики, особливо у нормативній сфері, та має готовність їх вирішувати», — зазначив керівник апарату Львівської ОДА Тарас Грень.

Водночас Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець зазначив, що мережа рекрутингових центрів активно розвивається. «На сьогодні у нас працює 25 центрів рекрутингу української армії – ця мережа була створена буквально за останні місяці. Більшість центрів працює менше 60 днів. Однак наразі у нас уже 8 000 консультацій і тисячі людей вже знаходяться на різних етапах рекрутингу. В першочергових планах – створення загальноукраїнської мережі, яка б об’єднала більше 40 центрів у кожному регіоні України. Це завдання має бути виконане до кінця цього року», - наголосив Олексій Бежевець.

Про успішні кейси роботи Центру рекрутингу української армії у Львові розповіла його керівниця Галина Піскорська.

«Найперше те, чим можемо пишатися, це залучення на службу кандидатів, які прийшли відповідно до своїх побажань. Ми вже налагодили комунікацію з понад 50-ма різними військовими частинами і далі відкриті до співпраці. Філософія центру – людиноцентричний підхід, і ми кожному кандидату пропонуємо кілька варіантів – щоб була можливість вибору. Ми постійно проводимо тренінги, зустрічі з військовими частинами, розповідаємо про нашу роботу. Ще важливим є те, що це можливість зануритися у військову службу ще на етапі приходу у наш центр: до прикладу, людина може прийти і практично поміряти розгрузку чи каску, тактичні окуляри тощо», - пояснила Галина Піскорська, керівниця Центру рекрутингу української армії у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ