Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся турнір-меморіал з волейболу серед кадетів пам’яті Устима Голоднюка

У ліцеї імені Героїв Крут завершився V Всеукраїнський турнір-меморіал з волейболу серед кадетів пам’яті Героя України Устима Голоднюка. Про це Гал-інфо повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

Участь у  змаганнях взяли 15 команд військових ліцеїв.

«Всього було зіграно 37 матчів, які допомогли визначити переможців. Особливо напруженою видалася фінальна гра, яка вимагала максимальної зібраності, витримки, фізичного стану та зіграності команд», – кажуть організатори.

За підсумками усіх спортивних баталій команда ліцею імені Героїв Крут зайняла призове 3 місце. Срібні медалі вибороли хлопці з Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.  А переможцями стала команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. 

«Цих декілька днів ми робили все, щоб наші гості відчули турботу та опіку, змогли не тільки змагатися, але й познайомитися, відпочити і надихнутися до подальшого навчання. Нас об’єднувала постать колишнього ліцеїста, такого, як і всі учасники турніру Устима Голоднюка. Цей турнір – не просто пам’ять про Героя, але й усвідомлення вищих завдань наших ліцеїв. Ще раз вітаємо всіх переможців і учасників! Чекаємо наступного року ще більше команд!» – зазначив начальник ліцею полковник Юрій Гусар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ