Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрилася дев’ята міжнародна виставка-ярмарок «Деревообробка - 2006»

У виставці «Деревообробка – 2006», що відкрилась сьогодні, 16 травня, беруть участь понад 100 підприємств з 13 регіонів України, а також учасники з Німеччини, Республіки Білорусь, Чехії та Польщі. Серед експонатів виставки продукція відомих фірм з Австрії, Болгарії, Данії, Італії, Іспанії, Німеччини, Фінляндії, Чехії, Швейцарії.

       Як зазначила перший  віце-президент АТ «Гал-Експо» Рената Іваницька,  у Львові немає  відповідного приміщення для проведення таких масштабних виставок. «Мені боляче дивитися на те, що обладнання стоїть на вулиці. Наша компанія пробувала знайти нове приміщення, але те, що нам пропонували, не підходить», - сказала вона.
     На виставці представлені вітчизняне та імпортне деревообробне обладнання, обладнання для сушіння деревини, стрічкові пилорами, деревообробний та дереворізальний інструмент, фрезерні та столярні верстати та інше.
      У програмі виставки проведуть спеціалізовані семінари, презентації фірм та торгових марок, демонстрації продукції. В програмі цьогорічної виставки, зокрема, передбачено проведення семінарів: «Сучасні вогнезахисні матеріали і технології для підвищення вогнестійкості будівель та споруд»,  «Абразивні матеріали»,  Технології застосування клеїв у деревообробці та меблевому виробництві».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ