Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

У Львові відкрили Інвест офіс

У Львові відкрили Інвест офіс, де безкоштовно консультуватимуть та допомагатимуть підприємцям в умовах війни.
Фото: ЛМР

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, Інвест офіс, що сьогодні запрацював у центрі міста, має розширити бізнес-можливості для місцевих та релокованих підприємств у Львові та області. Тут підприємці зможуть швидко дізнаватися про інвестиційні можливості регіону, програми підтримки, а також отримувати консультації з питань експорту.

Інвест офіс створили за ініціативи Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради, Бізнес-школи УКУ та підтримки ПРООН в Україні.

У новоствореному Офісі допомагатимуть підприємцям розвивати власну справу, зокрема:

  • консультуватимуть про інвестиційні можливості регіону та допомагатимуть підібрати оптимальні рішення для клієнтів;
  • асистуватимуть процеси інвестицій/розвитку бізнесу, допомагаючи у співпраці з органами влади;
  • надаватимуть консультації з питань експортних можливостей;
  • займатимуться промоцією бізнес-можливостей та централізованою підтримкою в регіоні;
  • працюватимуть за принципом єдиного вікна для інвесторів області та міста.

Передбачається, що установа стане так званим маркетплейсом програм та грантів для бізнесу.

«Львів відкритий до бізнесу та інвестицій. До початку повномасштабної війни місто активно розвивалося завдяки міжнародним та внутрішнім інвесторам. Зараз наш регіон також став хабом для релокованого бізнесу. І насправді тепер для інвесторів важливо, аби вони могти кудись прийти, і їм відчинили двері та допомогли створювати нові робочі місця. Сьогодні, коли в країні війна, кожне робоче місце на вагу золота, адже йдеться про податки до державного бюджету, а відтак підтримку Збройних сил України. Цей офіс – наше спільне велике бажання спростити життя для підприємців. Велика подяка всій команді, що тут працює», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Очолив установу Тарас Єлейко – експерт з 15-річним досвідом в інвестиційно-фінансовому менеджменті та управлінні активами державного й приватного секторів. Він зазначає, що мета Офісу – допомогти та спростити життя бізнесу на всіх етапах його функціонування - від пошуку інвестицій для старту і до пільгових кредитів для прискорення розвитку справи.

«Це особливо важливо зараз, коли в країні війна. Впевнений, поява Офісу спростить взаємодію між приватним та державним сектором. А діяльність зміцнить економічний хребет держави й Львівщини, зокрема», – розповів Тарас Єлейко.

Відсьогодні офіс працює у Львові за адресою площа Ринок, 2. Графік роботи: понеділок-пʼятниця з 10:00 до 17:00.

Відкриття Офісу реалізується у межах проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ