Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відкрили ще одну сімейну амбулаторію

На вул. Тернопільській, 9 у Львові облаштували нову, уже 18 амбулаторію сімейної медицини. Вона обслуговуватиме понад 12 тис. мешканців Нового Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 До зони обслуговування амбулаторії входять 8 територіальних дільниць (вулиці Угорська, Литвиненка, Карбишева, Героїв Крут, Листопадна, П. Мирного, Енергетична, Ярославенка, І.Франка 165, 163, 161, 157а, 157б, Мишуги, Литовська,  Запорізька, Тиверська, Кибальчича, Тернопільська, Стуса, Танячкевича, просп. Червоної Калини 2-10, П. Мирного, Сумська, проф. Буйка,  Красівська, Курильська та Кам’янецька).

В амбулаторії, окрім трьох кабінетів сімейних лікарів, є маніпуляційний кабінет, кабінет щеплень, ЕКГ, кабінет акушер-гінеколога. Також – реєстратура, хол і кабінет завідувача відділення. Загалом в амбулаторії працює 26 осіб, серед яких завідувач амбулаторії, старша медсестра, 8 сімейних лікарів і 8 сімейних медсестер, процедурна медсестра і медсестра кабінету щеплень, гінеколог, 3 реєстратори і 2 санітарки.

Працює заклад щоденно (окрім неділі) з 08.00 до 18.00 год.

Для створення амбулаторії всього використали  близько 1 млн 316 тис. грн., у тому числі 1 млн 050 тис. грн. – з бюджету розвитку міста.  Медичне обладнання та меблі закуплено за кошти міського бюджету на суму 83,5 тис. грн. Також залучено і позабюджетні кошти у сумі 183, 2 тис. грн.

Нагадаємо, торік для мешканців трьох районів Львова відкрили нові амбулаторії сімейної медицини: для Шевченківського району – амбулаторію у складі 1-ої міської клінічної лікарні ім. Князя Лева на вул. Грінченка, 6; для Залізничного району – амбулаторію у складі 3-ї міської клінічної лікарні на вул. О. Степанівни, 35А; для Шевченківського району – амбулаторію у складі 3-ї міської клінічної лікарні на вул. Шевченка, 358Б. Загалом у закладах охорони здоров’я міста функціонує 459 дільниць, 18 амбулаторій та 36 відділень сімейної медицини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ