Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові відкрито відділ продажу житлового комплексу «Парус life» ®

Днями у Львові на вул. Липинського, 26 було відкрито відділ продажу житлового комплексу «ПАРУС life», який будує девелоперська компанія "ПАРУС" на вул. Городницькій, 7. Це вже третій житловий проект компанії. Про це повідомила прес-служба забудовника.

Відділ продажу нового комплексу відкрито у першому будинку, який звела компанія – у «ПАРУС» на Липинського, 26. Тут є  236 сучасних квартир та торговий комплекс, площею понад 3000 кв.м з супермаркетом «Рукавичка», аптекою «ПАНАЦЕЯ», меблевим центром «ТANGO group», фітнес-студією «LOFT» та багато ін. торгових і розважальних об’єктів. Нині розпочато процес заселення власників квартир.

Поруч з першим «ПАРУСОМ» компанія розпочала будівництво свого третього проекту – ЖК «ПАРУС life», разом ці два будинки фактично створюють житловий квартал зі своєю власною інфраструктурою, дитячими майданчиками, зонами відпочинку, наземним та підземним паркінгом.

«Менеджери відділу продажу «Паруса» переїхали у сучасний, надзвичайно комфортний офіс на першому поверсі «ПАРУСУ». Для нас це - знакова подія, адже про якість і стиль будівництва компанії говорить сам офіс та будинок в якому він розміщений. А це значно спрощує розмову з потенційними покупцями – клієнти на свої очі бачать результат нашої роботи» - коментує відкриття офісу інвестор компанії – Наталя Петрівна Рудюк.

«Житловий комплекс «ПАРУС» на Липинського, 26  вирізняється своєю архітектурою, не помітити його неможливо. З самого початку ми проектували цей комплекс як знаковий об’єкт для нашого міста біля якого будуть фотографуватися туристи, а для львів’ян це стане новим орієнтиром цього району: де зустрітися – біля «ПАРУСУ» - розкриває ідею житлового проекту Олег Манзій, директор ЖБК «ПАРУС».

Додамо, що другий житловий комплекс «ПАРУС PARK» компанія споруджує  на вулиці Кульпарківській, 63. Сучасні архітектура та планування, панорамні вікна, система вентильований фасадів, підземні та наземні паркінги –  ось далеко не повний перелік того, що робить будинки від девелоперської компанії «Парус» особливими та ексклюзивними. У таких квартирах насправді хочеться жити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ