Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють центр рекрутингу 93 ОМБр «Холодний Яр»

Як стало відомо Гал-інфо, вже найближчими днями у Львові відкриють центр рекрутингу 93 ОМБр «Холодний Яр».
Фото: 93 ОМБр «Холодний Яр»

В центрі рекрутингу у Львові буде можливість ознайомитись з вакансіями в бригаді, дізнатись про умови несення служби, а також дізнатись як потрапити саме в цю бригаду.

Після отримання базових знань та навичок майбутні спеціалісти проходять поглиблену підготовку у відповідності до своєї обраної спеціальності. А саме: пілотування БПЛА, управління бойовими машинами, детальне вивчення засобів зв'язку, використання ПЗРК та ПТУР, мінометів, спеціалізованої зброї тощо.

"Не забуваємо, що окрім суто бойових спеціалізацій існує безліч професій, які завжди потрібні у бригаді. Кухар, водій, слюсар, електрик, фахівець зі зв'язку чи комп'ютерних технологій та чимало інших важливих вакансій", - зазначають в бригаді.

Майбутній воїн бригади проходитиме навчання та злагодження разом з побратимами, з котрими надалі служитиме в одному підрозділі. Себто вже на етапі набуття знань, вмінь та навичок військовослужбовець спеціалізуватиметься безпосередньо зі своїми майбутніми бойовими товаришами.

Як зазначено на офіційному сайті бригади, серед вакансій є як бойові спеціальності, так і для роботи в тилу. Зокрема холодноярівці шукають пілотів дронів різних типів, зв'язківців, кулеметників, розвідників. Також є вакансії діловодів, кадровиків, електриків.

Також в 93 ОМБр «Холодний Яр» пропонують чинним військовослужбовцям переміщення з інших бригад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ