Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відомий американський хірург лікуватиме дітей з вадами хребта

Упродовж двох тижнів – до 22 травня включно, провідний спінальний хірург зі США Марк Диржка допомагатиме фахівцям дитячої лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова лікувати дітей з вадами хребта. Про це повідомили у ЛМР.

Лікарі будуть консультувати та оперувати маленьких пацієнтів з такими вадами хребта: викривленнями, вродженими і набутими аномаліями розвитку, нестабільністю хребців тощо.

Цього разу з американським хірургом також працюватиме нейрофізіолог зі США Браян Дембоскі. Мета американських фахівців – не лише допомагати українським дітям, а й ділитися знаннями та досвідом з українськими колегами. Тому всі операції іноземні спеціалісти виконають спільно з фахівцями дитячої лікарні святого Миколая.

«Разом ми хірургічно будемо лікувати такі види викривлення хребта, як сколіоз; патологічний кіфоз; лордоз; вроджені аномалії розвитку. Американські спеціалісти оперуватимуть здебільшого дітей із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями. Станом на зараз уже заплановано 9 складних хірургічних втручань», – кажуть у Першому медичному об’єднанні Львова.

До слова, провідний хірург Марк Диржка приїде до Львова уже втретє. А нещодавно відомий турецький дитячий пластичний хірург Хакан Агір та добрий друг України уже впʼяте приїхав до лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова, де оглянув 25 та прооперував 12 дітей з вродженими вадами обличчя.

Телефон для довідок: 0800333003.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ