Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові відзначили нацгвардійців

Представники ЛОР та ЛОВА привітали військовослужбовців Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України з 30-річчям із дня створення.
Фото: пресслужба ЛОВА

За особисту мужність, високий професіоналізм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 30-ї річниці створення військової частини 4114 Національної гвардії України заступник голови Львівської облради Юрій Холод вручив грамоти й нагороди воїнам.

«Дякую нацгвардійцям, які мужньо захищають нас на передовій, які пильнують мир і спокій у різних регіонах, а також тим, які бережуть правопорядок у рідній області. Разом переможемо ворога», – сказав Юрій Холод.

Нагороди понад двом десяткам військовослужбовців також вручив особисто перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

«Ви завжди були надійною опорою та захистом. Багато ваших побратимів у цей час захищають нас від ворога ризикуючи власними життями. Ваш внесок в охорону правопорядку є неоціненним і Львівщина вам завдячує цим», – наголосив Андрій Годик.

Усім присутнім від імені начальника Львівської ОВА вручили подяки та іменні цінні подарунки. Також військовослужбовці отримали нагороди від представництва Міністерства закордонних справ України у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ