Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові внаслідок отруєння чадним газом загинули двоє людей

Як проінформувало прес-службу ЛМР міське управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, вчора о 20.07 у приватному будинку на вул. Марка Каганця, 72 (Залізничний район), отруїлись чадним газом двоє осіб. Вони померли до приїзду швидкої медичної допомоги.

Зокрема, загинули чоловік, 1982 року народження (власник будинку), та його цивільна дружина, 1980 року народження, мешканка м. Львова.

Будинок обладнаний газовою плитою, газовою колонкою та газовим котлом. Працівниками ПАТ «Львівгаз» припинили подачу газу до будинку. Обставини події встановлюють.

До слова, з початку року у Львові трапилось уже 8 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 9 людей, з них 4 — загинули. Відтак, через збільшення випадків отруєння чадним газом, в місті розпочали позапланову перевірку справності димовентиляційних каналів та наявність витяжки в будинках, які обладнані пічним та газовим опаленням. До перевірки залучені комунальні служби міста, та, за потреби, спеціалісти ПАТ «Львівгаз». Перевірка триватиме місяць-півтора, і за цей час оглянуть усі будинки комунальної власності міста. Також провести такі перевірки зобов’яжуть керівників ОСББ та ЖБК. Мешканців просять з розумінням поставитись до цих заходів, та сприяти діям комунальників і допускати працівників до перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ