Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові вночі на вул. Липинського нападники підрізали чоловіка

Сьогодні, 16 жовтня, близько 4 години ранку два екіпажі патрульної поліції у Львові відпрацьовували проблемні території Шевченківського району. Зокрема, вулиці Лінкольна та Липинського. Інспектори почули два постріли з інтервалом 10-15 секунд та жіночі крики про допомогу. Один з екіпажів негайно вирушив на орієнтовне місце події. Про це повідомила патрульна поліції Львова.

Патрульні оперативно розкрили збройний напад на місці події та затримали підозрюваного

 Поблизу одного з нічних клубів на вулиці Липинського інспектори помітили чоловіка, який хаотично пересувався проїжджою частиною і говорив по мобільному телефону. Побачивши патрульних, чоловік одразу сказав, що на території стоянки розважального закладу двоє невідомих чоловіків погрожували відвідувачам ножем та предметом схожим на пістолет.

Патрульні побігли на місце події, де затримали одного з чоловіків, у якого в руках був ніж. Патрульний вибив ніж з рук невідомого. Інший чоловік встиг втекти.

Згодом полісмени побачили чоловіка, у якого була колото-різана рана грудної клітки та характерний слід від влучання набою з травматичного пістолету.

Інспектори надали першу домедичну допомогу потерпілому - ще до приїзду швидкої.

Патрульні оглянули місце події і виявили калюжі крові, одну стріляну гільзу та ніж. На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції.

Потім з‘ясувалося, що 31-річний затриманий раніше притягався за підробку документів, розбійний напад та умисне вбивство за попередньою змовою групи осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ