Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові вночі сталась різанина

У Львові 6 вересня вночі на вул. Кульпарківській сталась різанина. Постраждалого 22-річного хлопця госпіталізували із ножовим пораненням. Патрульні вже затримали особу, яку підозрюють у причетності до злочину. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Близько 04:00 до патрульних надійшов виклик про нанесення ножових поранень на вулиці Кульпарківській поруч з кафе-баром.

Коли інспектори прибули на місце події, то виявили там дівчину та трьох хлопців. Один з них лежав на землі з пораненням схожим на ножове. Зі слів дівчини, удар ножем наніс її колишній хлопець.

Медики  госпіталізували 22-річного хлопця. На місце викликали слідчих.

Для дачі пояснень усіх  доставили до Франківського відділу поліції. Близько 06:00 патрульні на стоянці одного з торгових центрів виявили підозрюваного. 23-річний чоловік визнав свою провину, а також вказав, де орієнтовно викинув ніж. 

Затриманий перебував у стані алкогольного сп‘яніння, що підтвердила експертиза – 0.97 проміле. Підозрюваний у липні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Він раніше судимий за зґвалтування, незаконне заволодіння автотранспортом та опір працівнику правоохоронних органів. Далі справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ